Om

Grundlæggende

WLE

  • Også kendt som Erik Weber-Lauridsen
  • Telefon 31 22 44 37
  • E-mail e @ wle.dk (fjern mellemrum)

Mig

Erik Weber-Lauridsen

Jeg hedder Erik Weber-Lauridsen og er en mand på 32 år, der er lærer af uddannelse. I august 2012 begyndte jeg at undervise i webudvikling, et område jeg har beskæftiget mig med siden jeg var 15, og dette gav mig mod til at tage springet og skifte branche.

Jeg har altid interesseret mig for computere, og i dag står jeg for flere hjemmesider, samler computere for alle omkring mig og er generelt ret teknofil.

Mine interesser betyder enormt meget for mig, og således læser jeg f.eks. typisk om computere og udviklingen på mange områder derunder flere timer dagligt.

Jeg har en bachelorgrad i webudvikling, mange års erfaring i at lave og drive hjemmesider og mange års undervisningserfaring – herunder flere på erhvervsakademi niveau og bachelor-niveau.


Mit arbejde

WLE var et lille enmandsfirma der blev grundlagt i 2013 af Erik Weber-Lauridsen og som lukkede igen i 2014. Navnet kører videre som paraply for mit professionelle arbejde.

Vi kan jo alle slå et søm i væggen og trække el-ledninger, og ligeså kan man jo selv lave sine hjemmesider.

Man brænder nok ikke huset ned ved selv at lave sin hjemmeside, men nok nogle kunder man ellers kunne have fået.

Jeg har produceret hjemmesider for alt fra vognmand over virksomheder der udviklinger fremtidige energi-kilder til succesfulde forlag.

Jeg har også lavet forefaldende grafisk arbejde for trykkerier og forlag.

Så uanset om du kalder mig designer eller udvikler reagerer jeg.


Priser

Normalt er hver enkelt opgaves pris efter aftale, idet ingen opgaver er ens inden for området og nogle er mere velegnet til time-aflønning og andre end samlet pris for projektet.

  • Min timepris er 450kr, derudover beregnes kørsel efter statens takster.
  • Dette regnes ud fra min hjemadresse i Odense.
  • Et eksempel på en simpel firma-hjemmeside i blog-stil med simpel SEO optimering er 6250 kr = 20 timers arbejde (eksklusiv pris for domæne og hosting)
  • Jeg er også åben for faste aftaler om vedligeholdelse, hosting og lignende

Skriv et svar