Inaktivitet betyder ikke stoppet eller i stå

Inaktivitet betyder ikke stoppet eller i stå

Det at der ikke er kommet noget op i her i en rum tid betyder langt fra at jeg er stoppet med at udvikle til web, tværtimod faktisk da jeg har brugt min tid på min uddannelse som bachelor i webudvikling og på at undervise som timelærer på multimedia designer uddannelsen. Den første del har lært mig mere om bl.a. forskellige værktøjer til app udvikling og Drupal CMS systemet, medens det andet har tvunget mig til at tænke over en masse grundlæggende ting igen, hvilket altid er sundt.

Jeg regner med at lægge eksempler op her på resultatet af nogle af disse ting over de næste dage så det ikke bare bliver ved ordene om at jeg har udviklet mig men også bevist gennem eksempler.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.