International nyhedsside om japansk populærkultur

MAOG.eu

Jeg har i rigtig mange år drevet en dansk hjemmeside om moderne japansk kultur, og for nyligt indså jeg at jeg også burde bringe min blanding af nyheder til et mere internationalt publikum, så jeg lavede en side på engelsk hvor jeg så vil bringe dele af nyhederne også. Planen er at den får et bedre domæne osv. med tiden, men selve opbygningen er jeg godt tilfreds med.

Det lilla og lyse grønne farveskema er friskt og anderledes, siden er lavet så den burde være nem at finde de områder man måtte interessere sig for og den er selvfølgelig optimeret for hurtig load og SEO (omend der er et meget bredt felt på området på engelsk så det er svært at slå igennem).

Link til siden Siden eksisterer ikke længere

Du vil også synes om

Skriv et svar