“301 Redirects” plugin til WordPress

Dette indlæg blev oprindeligt skrevet på min blog, eLauridsen.dk

 

Jeg skrev i går om mine oplevelser med Advanced Permalinks pluginnet til WordPress, der kunne alt hvad jeg havde behov for men ikke virker med WordPress 3.4. Derfor måtte jeg jo finde en anden løsning, og hvad angår programmering kan man kalde mig doven (eller bare pragmatisk anlagt, gider ikke kode noget andre allerede har lavet og frit stillet til rådighed), så jeg så mig om efter et andet plugin med samme funktionalitet.

301 Redirects kan også lave 301 redirects direkte fra WPs kontrolpanel, men dets brugerflade er ikke så poleret og der er ingen forklaring på hvad man skal (der er to formularer, “Request” og “Destination” og det er det), men det betyder bare at man selv skal tænke over hvad man udfylder i stedet for at have et fast faneblad til f.eks. migration af ens WP permalink-struktur.

Således ville det skift jeg har beskrevet i indlæget om Advanced Permalink være “Request: /?p=%post_id%/” og “Destination: /%year%/%monthnum%/%postname%/”.

Gode ting

  • God fleksibilitet, mulighed for at lave uendeligt mange redirects af links på siden både internt og eksternt
  • Virker med WordPress 3.4 – altafgørende for mange kan jeg forestille mig

Dårlige ting

  • Ekstremt spartansk brugerflade uden nogen form for forklaring af hvad man skal gøre

Du vil også synes om

Skriv et svar