Unity, C# og VR

Erik Weber-Lauridsen

På det sidste har jeg underviset et hold i det sprit-ny (mere eller mindre forsøgs-ordning) Akademi Uddannelse i IT fag Grundlæggende Programmering i VR. I den anlednning har jeg sat mig ind i Unity, og derfor sidder jeg og laver tutorials der stille og roligt vil blive offentliggjort på min undervisnings blog IUL.dk

Der har jeg også lagt mit materiale fra mit første hold i grundlæggende programmering, der var et heldagshold hvor vi fokuserede på C# og almen programmerings teori, op.

Det ender med at jeg bliver decideret habil i software og spiludvikling – især i VR – på trods af min baggrund som primært webmand (har trods alt en pba i webudvikling). Kan lidt sige jeg er gået fuld cirkel i forhold til at jeg forsøgte at lave programmer i C i de glade DOS- og Windows 9x dage tilbage i 90’erne inden jeg gik over til web efter årtusindeskiftet.

Du vil også synes om

Skriv et svar