Ny server ødelagde tema

Erik Weber-Lauridsen

Som folk nok har bemærket har jeg meget travlt med sidste del af min uddannelse som bachelor i webudvikling og mit arbejde som underviser ved siden af, så travlt at jeg ikke får lagt ting op her – hvilket jeg virkeligt burde da det jo er mit portefølje. Der kommer nok nogle større opdateringer med hvad jeg har lavet i løbet af den næste tid dog.

En ting der er svær at undgå at bemærke er dog, at siden ikke ligner sig selv. Den ser faktisk ret kedelig ud, hvilket den absolut ikke skal, men for nyligt skiftede jeg webserver, og sidens gamle tema kan åbenbart ikke lide den ny, opdaterede og mere sikre webserver opsætning. Indtil videre er jeg så skiftet til det nyeste default tema til WordPress, men planen er selvfølgelig at jeg minimum får rettet problemerne i det gamle tema eller endnu bedre bruger det som en chance til at finde på noget nyt og friskt. Men det skal jeg også finde tid, overskud og den rette, geniale tanke til – men mon ikke den kommer.

Du vil også synes om

Skriv et svar