Søndagsrollespil

Søndagsrollespil

Jeg savnede både at lave noget web og at have noget med rollespil og andre sociale nørd-ting at gøre sidste sent forår og sommer, så jeg lavede en hjemmeside til formålet. Der er forum, live-chat, egen indbygget video-chat og en blog så jeg kunne dele noget med potentielle spilgrupper, om end det indtil videre ikke er blevet til noget.

Siden var dog en fin teknisk opgave at strikke sammen, og nu har jeg om ikke andet et personligt sted at dele nørd-ting der ikke har med Japan at gøre.

Den gav mig især erfaring med video-chat gennem webbrowser, det er et kompliceret felt, men jeg fik det til at virke – om end man som med andre HTML5 baserede løsninger kan risikere at browserne ændrer standarderne med tiden.

Forår 2024 Siden er taget ned nu, da de særlige funktioner netop ikke virkede mere grundet opdateringer af biblioteker og browsere, og da den ikke blev benyttet som andet en demo for noget jeg havde lavet var der ingen grund til at holde den kørende.

Du vil også synes om

One Comment

  1. Erik Weber-Lauridsen

    I forbindelse med flytning til anden server var der noget legacy kode der gjorde knuder, så siden er ved at blive genopbygget – for den var ret fin at have i porteføljet.

Skriv et svar