aij.dk 2020 – Fotoblog om Japan

aij.dk - Fotoblog om Japan

Jeg har i mange år været fascineret af ikke kun Japans moderne kultur men også det fysiske land, og har da også rejst en del derovre. Derfor delte jeg da også ofte billeder fra Japan på mit andet, 20 år gamle, projekt AnimeGuiden. Da det dog ikke direkte anime relateret, omend tæt på nu det er landet de kommer fra, men det fik mig sig til at flytte det aspekt af min kærlighed til Japan over på det andet domæne, der har ligget brak i en del år siden Aicon døde.

Japan er meget mere end Tokyo, helt præcis 46 andre præfekturer (47 i alt), og ofte ser jeg steder og tænker over hvor de reelt er. Derfor har denne side en forside med et kort med Japans 47 præfekturer, hvor man så kan se fotos fra de enkelte regioner ved klik. Billedet er et jpg med svg vektorer ovenpå for de klikbare zoner. Resten er siden er en standard blog struktur.

Siden kan ses på aij.dk

Du vil også synes om

Skriv et svar